Η εταιρεία

Από τον Ιούνιο του 2005, μια νέα εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών εφοδίων. Πρόκειται για την AGRIMORE S.A. (ΑΓΚΡΙΜΟΡ Α.Ε.) η οποία ιδρύθηκε από 5 γεωπόνους με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων Σπόρων, Αγροχημικών και Προϊόντων Θρέψης και με μεγάλη γνώση της ελληνικής αγοράς και των ιδιαιτεροτήτων και απαιτήσεων της κάθε περιοχής.

Η εταιρεία έχει έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και διαθέτει άλλα δύο γραφεία, ένα στην Αθήνα και ένα στην Καλαμάτα. Αποθηκεύει και διακινεί τα προϊόντα της σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία Logistics σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αφού δραστηριοποιείται με γεωπόνους πωλητές σε όλη την Ελλάδα.

Η AGRIMORE S.A. κυρίως δραστηριοποιείται με σπόρους και προϊόντα θρέψης καθώς επίσης και με επιλεγμένα αγροχημικά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας. Επιπλέον μπαίνοντας και στο χώρο του Pet Food προωθεί στην Ελληνική αγορά δύο πλήρεις σειρές σκυλοτροφών τις οποίες εισάγει από το εξωτερικό.

Ειδικότερα όσον αφορά τους σπόρους, η AGRIMORE S.A. διαθέτει πλέον μία πλήρη σειρά σπόρων κηπευτικών(ποικιλίες – υβρίδια), κτηνοτροφικών(λειμώνιων) και χορτοδοτικών φυτών, ψυχανθών και σιτηρών. Επίσης μπήκε δυναμικά στο χώρο των υβριδίων καλαμποκιού και ηλίανθου αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα την γνωστή γερμανική εταιρεία KWS, καθώς και στο χώρο του πατατόσπορου διαθέτοντας στους Έλληνες παραγωγούς ποικιλίες του Ολλανδικού οίκου DE NIJS. Άλλες εταιρείες των οποίων σπόρους διανέμει η AGRIMORE S.A. σ όλη την Ελλάδα είναι ηAVELAND(UK), EUROPE SEEDS(Holland), VIKIMA(Denmark), SERVICE PLUS(France), SUBA & UNICO(Italy) και FELDSAATEN  FREUDENBERGER(Germany).

Όσον αφορά το αντικείμενο της θρέψης φυτών η AGRIMORE S.A. διακινεί για όλη την Ελλάδα, την πλήρη γκάμα των προϊόντων θρέψης της IDROPONICA(Italy) και για την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα τη μεγάλη γκάμα της γνωστής σε όλους εταιρείας ειδικών προϊόντων θρέψης VALAGRO Spa(Italy). Με τις δύο αυτές εταιρείες καλύπτει πλήρως και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των Ελλήνων παραγωγών για την θρέψη των καλλιεργειών τους.

Έχοντας η AGRIMORE S.A. και τα στελέχη της όλα τα παραπάνω σαν εφόδια στην νέα τους προσπάθεια, προχωρούν με σταθερά βήματα στην επίτευξη των άμεσων και μελλοντικών στόχων της εταιρείας, οι οποίοι είναι:

  1. Εξειδίκευση στον χώρο των σπόρων και της ειδικής θρέψης προσφέροντας σε γεωπόνους και παραγωγούς νέες και αξιόπιστες λύσεις στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς
  2. Συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της
  3. Σταθερή και αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα προϊόντων    
  4. Τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της στηριζόμενη στην μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και στην γνώση και αξιοπιστία των προμηθευτριών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται

btn philosophia gr

Η γενική φιλοσοφία της AGRIMORE S.A. είναι «Μαζί με τον συνεργάτη γεωπόνο στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού για αξιόπιστες, πρωτοπόρες και ανταγωνιστικές λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες των καλλιεργειών του».

TOP